Skip to content

De eerste band is bekend!

Zaterdag 21 oktober a.s. is weer zo’n oergezellige Blues & Rock avond in de Trefkoele + Dalfsen.
De organisatie kan nu al de eerste band bekend maken en is er trots op dat we een band met ‘roots’ in het Vechtdal hebben kunnen contracteren: In Trouble!

Lees meer

Lente blues 26-3-2017

Zondagmiddag 26 maart was er weer de traditionele Lente blues in het Pluscafé van de Trefkoele.

Lente blues is het kleine broertje van Vechtdal Blues & Rock, maar wel met dezelfde ongedwongen sfeer.

Vele bezoekers wisten de highway naar de Trefkoele te vinden, waar onder fantastisch mooie weersomstandigheden de lente werd ingeluid door de Highway rhythm and blues Gang.

Lees meer

Zondagmiddag 26 maart Lenteblues in Pluscafé

165059_311710482279833_1578571730_n1Alvast voor de agenda: zondagmiddag 26 maart a.s. vanaf 15:30u vind de volgende Lenteblues al weer plaats.

Het Pluscafé van de Trefkoele zal dan ingenomen worden door de Highway Gang, die met hun mix van Swing- & Jump blues de lente komen inluiden. Met hun sound met een vette flirt richting de Bluesrock en de Chicago Blues zijn de mannen van de Highway Gang overal graag gezien gasten. Inspiratie halen ze uit de muziek van Jimmy Vaughan, Muddy Waters, Kim Wilson, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, the Red Devils, Junior Wells e.v.a.  Meerdere zingende bandleden, zeer brede diversiteit en geen ellenlang solo, maar een wisselwerking van gitaar, hammond of harmonica, zijn kenmerkend voor de Gang.

Lees meer

Geslaagde avond Blues & Rock Night nieuwe stijl

sized_dsc_1251Er kan weer een zeer gezellige editie van Vechtdal Blues & Rock worden bijgeschreven, want de Blues & Rock Night nieuwe stijl vond zaterdagavond 22 oktober j.l. plaats in het Pluscafé van de Trefkoele plus.
 
 
Het publiek dat behalve uit Dalfsen ook uit allerlei windstreken naar Dalfsen kwam, was al op tijd binnen, want toen om 21:00 uur de JPK band aftrapte liep het Pluscafé al snel vol.
 

Lees meer

Vechtdal Blues & Rock heeft alles gereed voor een fantastische rock night

Het aftellen is begonnen, want a.s. zaterdag is het zover, de Vechtdal Blues & Rock night nieuwe stijl in het Pluscafe van de Trefkoele+!
Wij kunnen het bijna niet afwachten, om die 2 fantastische bands Tap-A-Tune en JPK band aan het werk te gaan zien.
Waar met Lenteblues (ook door Vechtdal blues & rock georganiseerd) altijd een heerlijk lentebok bier op de tap staat, zal er a.s. zaterdag onder andere een heerlijke herfstbok op de tap staan.
En… uit gewone glazen, dus geen festivalbier in plastic! Tuurlijk zullen de mega bluesburgers er ook weer zijn en zal er voldoende ruimte en gelegenheid  zijn om te swingen.

De zaal gaat open om 20:30u en entree is slechts 7,50Eur.

 

Dus alle reden om gezellig naar het festival te komen.

 

Wees Welkom!

Kaartverkoop is gestart!

ticket1De kaartverkoop is gestart. Een kaartje kost €7,50 en is verkrijgen aan de bar bij de Trefkoele+ of te reserveren via 0529432338.

Het belooft weer een mooie avond te worden in een nieuw concept.
JPKband en Tap A Tune gaan er een geweldige avond van maken!

Tot ziens op de 22e!!