Skip to content

Vechtdal Blues heeft programma rond

Vechtdal Blues & Rock heeft het programma voor 2017 editie rond! We hadden al de band In Trouble en met de bevestiging van de 2e act; Duketown Slim, is het programma op zaterdag 21 oktober a.s. kompleet.

Imco Ceelen ( Duketown Slim) groeide op in de Brabantse stad ‘s-Hertogenbosch (ook wel Duketown). Daar raakte hij in de ban van akoestische blues. Begonnen als bluesharp-speler bij verschillende bands en akoestische formaties heeft deze bluesende Brabander al snel in de gaten dat hij meer uit het genre kan halen wanneer hij zich
toespitst op de traditionele deltablues. Daarom gaat hij tegenwoordig gewapend met een resonator gitaar, een koffertje vol met bluesharpjes en de bezwerende ritmes van zijn voetzolen alle juke joints en festivals in blues land langs.

De band In Trouble met o.a. de bekende Dalfser gitarist Wilko Lindeboom aan boord, zit met hun repertoire meer in de jaren 60 en 70 rock hoek. Van Lynyrd Skynyrd tor Whitesnake en van Queen tot ZZ Top.
Het Pluscafé van de Trefkoele wordt de avond van 21 oktober, helemaal omgetoverd tot dampend blues honk en vanaf 21:00u kan men weer heerlijk genieten van blues & rock muziek.
Met een belachelijk lage entree prijs van slechts €7.50 (in de voorverkoop) is er geen enkele belemmering om binnen te stappen en je onder te dompelen in de unieke sfeer van dit festival.

De voorverkoop start op 25 september aanstaande en kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar bij de Trefkoele Plus aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen, of daar telefonisch te reserveren via 0529-432338.

administrator Administrator