Skip to content

De eerste band is bekend!

Zaterdag 21 oktober a.s. is weer zo’n oergezellige Blues & Rock avond in de Trefkoele + Dalfsen.
De organisatie kan nu al de eerste band bekend maken en is er trots op dat we een band met ‘roots’ in het Vechtdal hebben kunnen contracteren: In Trouble!

Deze band bevat onder andere de zeer bekende Dalfser gitarist Wilco Lindeboom, die zich in deze setting van een heel andere kant kan laten zien.

De roots van de band liggen dus in de omgeving Dalfsen, Hardenberg, Gramsbergen en Vroomshoop. Als kinderen van de streek vormen blues en rock de hoofdmoot van het repertoire. Classic Rock uit de jaren 70 was de gemeenschappelijke factor. Met name Paul Rodgers was het grote voorbeeld. In de afgelopen jaren is de band een veel geziene gast in bluesrock minnend Overijssel en Drenthe.

Naast een set herkenbare songs van Lynyrd Skynyrd, bestaat het repertoire van In Trouble uit rockmuziek vanaf de jaren 60, bv. Great balls of Fire tot nummers van Whitesnake. De verbinding en de breedte tussen deze stijlen wordt gemaakt met nummers van ZZ Top tot Willy de Ville en Queen.

De bezetting van de band is:
Zang – Jan Knapper
Bas – Vincent Vos
Gitaar – Wilco Lindeboom
Gitaar/zang – Eric Bosma
Drums – Rik Schutte

Een avondje met de mannen van In Trouble betekent lekkere muziek met zeer diverse nummers met een stevig blues en rock gehalte.

Kortom: dat beloofd VUURWERK!

Facebook/”In Trouble Rocks”.

Houdt onze website de komende maanden in de gaten voor nog meer nieuws over het Vechtdal Blues & Rock festival.

administrator Administrator