Skip to content

Lente blues 26-3-2017

Zondagmiddag 26 maart was er weer de traditionele Lente blues in het Pluscafé van de Trefkoele.

Lente blues is het kleine broertje van Vechtdal Blues & Rock, maar wel met dezelfde ongedwongen sfeer.

Vele bezoekers wisten de highway naar de Trefkoele te vinden, waar onder fantastisch mooie weersomstandigheden de lente werd ingeluid door de Highway rhythm and blues Gang.Met hun vette mix van Swing & Jump blues hadden ze het publiek al heel gauw voor zich gewonnen. Het gevarieerde en afwisselende gitaar- en harmonica spel en het ritmisch tapijtje van bas en drum werden dan ook goed ontvangen. Songs als Shake your money maker en Can’t judge a book by looking at the cover, zorgden niet alleen voor een vette glimlach op de gezichten, maar werd er ook flink op geswingd.

Door het schitterende weer speelde het festival zich deels binnen en buiten af, want om de lente te verwelkomen wil men uiteraard wel graag de zon op het gezicht.

Een heerlijk lente bok biertje op de tap, de hapjes en… de nimmer ontbrekende doppinda’s, maakten het plaatje helemaal compleet.

Van nu af aan kan wat de bezoekers betreft de lente dan ook echt beginnen.

Tijdens het dankwoord wist de organisatie al te melden dat het Vechtdal Blues & Rock festival dit jaar op zaterdag 21 oktober gehouden gaat worden.

Klik hier voor het fotoalbum.

(Foto’s: Johan Bokma)

 

administrator Administrator