Skip to content

Vechtdal blues & Rock 7e editie

Afgelopen zaterdag avond kon het publiek weer  genieten van het zeer gevarieerde Vechtdal Blues & Rock programma. Ondanks dat er omliggend vele andere festiviteiten waren, was het al snel gezellig druk in het Plus café van de Trefkoele.

Aan Duketown Slim de eer om af te trappen. Deze vrolijke Brabander uit ’s Hertogenbosch ( Duketown) deed dit dan ook met verve. Met zijn onvolprezen mix van delta blues, ragtime en americana wist hij het luisterend publiek om zijn vinger te winden. Het beste zijn de stem en songs van hem te vergelijken met die van Hans Theesink, waarbij Duketown Slim dan nog meer bluesharp erbij doet. Om het goed te kunnen horen zaten een aantal bezoekers, tot zijn grote vreugde, zelfs vlak voor hem op de grond te luisteren.

Daar waar Duketown Slim voor het nodige vuurwerk zorgde, brachten de mannen van In Trouble dynamiet mee. Rockklassiekers als bv  Hard to handle , Suzie Q, Tie your mother down en de zeer toepasselijke Herman Brood kraker Saturday night, werden door dit 5-tal, – met onder andere de Dalfser Wilko Lindeboom in de gelederen-  over het publiek uitgestrooid. Zoals gebruikelijk gingen de voetjes weer van de vloer en moest deze uitstekende band uiteraard terugkomen voor een toegift.

administrator Administrator