Skip to content

Zondagmiddag 26 maart Lenteblues in Pluscafé

165059_311710482279833_1578571730_n1Alvast voor de agenda: zondagmiddag 26 maart a.s. vanaf 15:30u vind de volgende Lenteblues al weer plaats.

Het Pluscafé van de Trefkoele zal dan ingenomen worden door de Highway Gang, die met hun mix van Swing- & Jump blues de lente komen inluiden. Met hun sound met een vette flirt richting de Bluesrock en de Chicago Blues zijn de mannen van de Highway Gang overal graag gezien gasten. Inspiratie halen ze uit de muziek van Jimmy Vaughan, Muddy Waters, Kim Wilson, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, the Red Devils, Junior Wells e.v.a.  Meerdere zingende bandleden, zeer brede diversiteit en geen ellenlang solo, maar een wisselwerking van gitaar, hammond of harmonica, zijn kenmerkend voor de Gang.

Natuurlijk zal er ook weer een heerlijk lentebiertje op de tap staan en ontbreken de beroemde Lenteblues doppinda’s niet.

En dan ook nog eens de zeer vriendelijke entreeprijs van slechts 5, euro, geeft toch  reden genoeg om op 26 maart a.s. de Highway richting de Trefkoele + te nemen?

www.highwaygang.nl

highway

administrator Administrator